Verkostoitumisen mestarit teollisuudessa
Valikko
Yritys

Yritys

NetMen tarjoaa suomalaiselle teollisuudelle kokonaisvaltaista palvelua tuotteen suunnittelusta aina tuotteen valmistamiseen ja lopputestaukseen kustannustehokkaasti. NetMen ottaa kokonaisvaltaisen vastuun asiakkaan kanssa sovitusta projektista ja vapauttaa asiakkaan omiin ydintoimintoihin. Kokonaisvaltainen projektinhallinta korostuu erityisesti silloin, kun projekti käsittää useita erilaisia osioita. Tuote voi olla asiakkaan tilaama tai lähtöisin omasta ideastamme.

NetMenin omat tuotteistukset ovat innovatiivisia ratkaisuja. Verkostomme avulla voimme luoda täydellisen tuotteen käyttöohjeineen ja pakkauksineen. Laaja tarjonta saadaan aikaiseksi hyödyntämällä useiden virolaisten partner -yritystemme osaamista ja palveluja. Verkostoituminen on entistä tärkeämpää suomalaisille yrityksille menestyäksemme kansainvälisillä markkinoilla.

Palvelukonseptimme sisältää teollisen muotoilun, tuotteen suunnittelun (mekaniikka ja elektroniikka), ohjelmistokehityksen, valmistuspalvelun ja logistiset palvelut. Näin saavutamme tuotteen tai palvelun ketjun kokonaispalvelun muodossa.

Palvelun tuottamisen mestareina kannamme vastuun kokonaisuuden hallinnasta, jolloin asiakas säästää oleellisesti aikaa ja rahaa ja voi keskittyä omiin ydintoimintoihinsa.

INNOHOME_3 Innohome SSC100 Schuko White (1) WLS-320-400_TH01 150316_NETMEN_PR14_T12 WallasM_tankki_EU02_4 2011.09.08_mrmls_elsi_room unit_01-1