Verkostoitumisen mestarit teollisuudessa
Valikko
Valmistus

Valmistus

Mekaniikka

Mekaniikka muodostaa usein suuren osan tuotteen hinnasta. Mekaniikan valmistuksessa työn kustannus on merkittävä, joten valmistusmenetelmillä ja työn hinnalla on suuri merkitys.

Lue lisää

Kaapelistot ja johdinsarjat

Yksinkertaisista sovelluksista vaativiin suurtaajuustekniikan tarpeisiin. Piensarjoista aina massasarjoihin. Pitkäaikaisella kokemuksella laadukkaat tuotteet oikea aikaisesti.

Lue lisää

Piirilevyladonta

NetMen tarjoaa piirilevyjen ladontaa ja kokoonpanoa. Toimittamamme tuotteet toteutetaan huolellisen suunnittelun ja prosessin avulla. Ladontatyön toteutamme nykyaikaisilla koneilla ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa asiakkaillemme laadukkaan lopputuloksen.

Lue lisää

Kokoonpano ja logistiikka

⇒ osakomponenteista kokonaisuudeksi

Teemme kokoonpanoa elektronisille tuotteille, sähkömekaniikalle, pneumatiikalle ja puhtaasti mekaanisille tuotteille. Pakkaamme, välivarastoimme ja toimittamme tuotteet asiakkaan haluamaan osoitteeseen. Teetätämme käyttöohjeet, tarrat ja pakkaukset asiakkaan puolesta. Tarjoamme joustavan toimintamallin asiakkaan haluamalla tavalla.

Lue lisää

Testaustuotteet

⇒ Fixturet ja adapterit

NetMen tarjoaa laadukkaat tuotteet käsittäen adapterit, jigit ja fixturet. Teemme myös piikkipetikenttiä, mekaanisia, pneumaattisia ja alipaineella toimivia. Testausohjelmistot ovat osana kokonaisuutta.

Lue lisää