Verkostoitumisen mestarit teollisuudessa
Valikko
LED-valaistus

Moduulituotteet ja palvelut

LED-moduulit

Verkkovirta LED-moduulit (eivät tarvitse erillistä led-valaisin ohjainta)

Class 1 tason moduuli Class 2 tason moduuli Class 3 tason moduuli
Tehonkulutus : 230V,2.9W Tehonkulutus : 230V,4.7W Tehonkulutus : 230V,5.9W
Valomäärä 225lm Valomäärä 450lm Valomäärä 650lm
Ledien määrä 4-8 Ledien määrä 8-16 Ledien määrä 12-24

CRI-arvot valittavissa 80-90, värilämpötilat 2700 – 4000K.

 

Class 1 tason suorakaiteen muotoiset moduulit 24x280mm

  • Ledien määrä 32 (24×280), valomäärä 1500lm
  • Ledien määrä 64 (2x24x280), valomäärä 1700lm
tridonic_led_m_stark_lle_premium_system
Suorakaiteen muotoisia moduuleita voi ketjuttaa, sekä määrittää valotehoja riippuen käyttökohteesta. Ledi-moduulit soveltuvat erinomaisesti mm. ruoan laiton valaisuun hyvän värien toistettavuuden ansiosta.

 

RGBW-ohjaimet

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet 4-kanavaisia kortteja, sekä jännite-, että Bluetooth-ohjauksella. Sovelluskaupasta löytyvät ohjelmat, sekä Android, että IOS maailmaan.

Led-kortit olemme suunnitelleet asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

LED-ruuvit

Olemme suunnitelleet uudenaikaisen lediruuvin, jonka piirilevyn halkaisija on vain 5mm ja itse ruuvin ulkohalkaisija 6mm. Piirilevy on suunniteltu toimimaan ilman ”heat sink” apua aina 350mA virralle. Lediruuvi on IP68 ja soveltuu sekä ulkokäyttöön, että saunaan.

6mm-holkkiimg_1480    img_1483

DMX-ohjaimet

Valikoimastamme löytyy 4, 8 sekä 24 kanavaisia ohjaimia. Ohjaimet antavat ulos joko jännite- tai virtaohjauksen. Kysy yksityiskohtaisia tietoja ja määrittele tarpeet.

24ch_dmx_image1dmx-151_image2

Projektorit

Olemme suunnitelleet asiakkaillemme uusia projektorimalleja, kuten valkoista valoa tuottavat versiot. RGBW-mallit mahdollistavat myös mielikuvituksellisia efektejä (tuli, revontulet, tähtikuviot).

Jos olet kiinnostunut osaavasta suunnittelusta projektoreihin, niin kysy lisää!

131203_CRTY_SMALLPRJ_V-09_VIZ_004jjweb  150306_NETMEN_PR14_Projector 2_EU01.116

Mekaniikkaratkaisut

Mekaniikka muodostaa usein suuren osan tuotteen hinnasta. Mekaniikan valmistuksessa työn kustannus on merkittävä, joten valmistusmenetelmillä ja työn hinnalla on suuri merkitys. Olemme tehneet paljon erilaisia ratkaisuja mekaniikan saralla. Suunnitelleet profiileja, ”heat sink” -rakenteita, koteloja, reflektoreja jne. Jos tarvitset kustannustehokasta apua, niin kysy lisää.

Johdinsarjat

Netmen suunnittelee erityisesti ledimaailmaan sopivia johdinsarjoja. Kun kaivataan pieniä liittimiä (1,2 – 3 pitch), niin osaamisemme kautta tunnemme led-maailman sopivat liittimet.

Sovellukset

Netmen on valmis tuottamaan erilaisia sovelluksia Android ja iOS käyttöympäristöön, mitkä ovat mm. mobiililaitteilla käytettävissä. Tarvittaessa tuotamme sovelluksia myös iOS ”Koti ”apps’in alle, jolloin ”Koti” sovellus löytää laitteen.

Testaaminen ja hyväksynnät

Netmen tekee pyydettäessä tuotteille CE vaatimusten mukaiset testit edullisesti akreditoidussa mittauslaboratoriossa. Kaikki EMC -mittaukset, sekä lopputuotteille valospektrit ja valoteho mittaukset.

Pakkaukset, käyttöohjeet ja logistiikka

Pakkaamme, välivarastoimme ja toimittamme tuotteet asiakkaan haluamaan osoitteeseen. Teetätämme käyttöohjeet, tarrat ja pakkaukset asiakkaan puolesta. Tarjoamme joustavan toimintamallin asiakkaan haluamalla tavalla.