Verkostoitumisen mestarit teollisuudessa
Valikko
LED-valaistus

LED-valaistus

LED-valot, kehitys ja tuotanto

NetMen tarjoaa asiakkailleen monipuolisen ja kokeneen, sekä korkeatasoisen palvelun suunnitteluun ja valmistukseen.

Tarjoamme LED-valojen puolivalmisteita, moduuleita LED-valo valmistajien käyttöön, kuten verkkojännite LED-moduulit, sekä erilaisia langattomia ja langallisia ohjaus moduuleja LED-valaisimien hallintaan. Jos tarvitset todellista LED osaajaa, niin saat parhaimman mahdollisen osaamisen käyttöösi meiltä.

Olemme tehneet lukuisia tuotteita, mitkä alkavat muotoilukonseptista ja lopulta osaavan suunnittelun ja valmistuksen kautta ovat päätyneet menestystuotteeksi.

NetMen on luonut mallit, missä voimme tarjota jokaisen prosessin osa-alueen. Näitä ovat muotoilu, suunnittelu ja valmistaminen sekä logistiikka. Näin hoidamme tarvittaessa jokaisen vaiheen ja toimitamme tuotteet suoraan tukkuihin tai asiakkaan omaan varastoon.

Muotoilu 5    150306_NETMEN_T6_LED lights + app_EU01 IMG_0059 v2_edited-1 v2

Suunnittelu

Tekninen osaaminen alkaa jo muotoilusta, jolloin uusi tuote saa muodot. Osaava muotoilutiimi (palkittu) luo kauniit muodot samalla ottaen huomioon LED-valaisimien erityistarpeet, kuten jäähdyttämisen, valokeilan leveydet, reflektoritekniikan vaatimat erityisosaamiset jne.. Aloitamme taiteellisella muotoillulla, joka päätyy 3D mallinnuksiin ja uuden tuotteen visualisointiin. Näitä valokuvan tasoisia kuvia voi jo käyttää esimarkkinoinnissa.

Muotoilu 4
Asiakkaan toivomusten hahmottaminen
Suunnittelu kuva
Ensimmäiset suunnitteluversiot
150312_NETMEN_PR14_T4 app_EU02_4 v2
Ohjaustarpeen hahmotus

Itse LED-tuotteen suunnittelussa on tärkeää simuloida lämmön johtuminen, suunnitella itse mekaniikka huomioiden valittava teknologia. Matalajännitteinen LED-valaisin LED-ohjaimen kautta vai onko tekniikkana verkkojännite LED. Lisäksi yhtenä tärkeänä elementtinä on LED-valon lämmön johtaminen pois, mitä LED-teknologiassa kutsutaan heat sink nimellä. Näiden tarpeiden simulointiin meiltä löytyvät markkinoiden parhaat ohjelmistot, mikä vähentää perinteisiä mekaanisia kokeiluja ja testauksia, kun jo etukäteen tiedetään tarkkaan mitä ollaan tekemässä.

Lämmön johtuminen.
Lämmön johtuminen ja heat sink rakenne on tärkeä osa suunnittelua

Muotoilemme ja suunnittelemme myös kuituprojektoreita erityiskohteisiin, kuten tähtitaivaat, sauna- ja kiuas valaistukset.

131203_CRTY_SMALLPRJ_V-09_VIZ_004jjweb
Projektoreita erilaisiin käyttökohteisiin. Kuvassa illuusiokäyttöön suunniteltu.

Projektoreiden suunnittelussa tulee myös uusia asioita, joita tulee ottaa huomioon, eikä kaikkein vähiten vaativa käyttöympäristö.

150306_NETMEN_PR14_Projector 2_EU01.116

Monet uuden tuotteen käyttökohteen ja valovoiman tarpeet määritelläänkin jo muotoiluvaiheessa. LED-valaisimet sisältävät paljon teknologiaa, mikä on näyttää yksinkertaiselta mutta sisältää paljon erilaisia parametreja, mihin tavallisen valaisimen ostajan on vaikea päästä sisään. Kaikessa Netmenin tekemässä suunnittelussa nämä parametrit todennetaan mittauksilla. Tällaisia parametreja ovat mm. värilämpötila, valovoima ja CRI arvo.

Tyypillisiä ohjearvoja keittiöön.
Tyypillisiä ohjearvoja keittiöön.
Kelvinit
Värilämpötilaa ja muita arvoja voi esittää monella tavalla

 

Tuotantopalvelut

Valmistamme monien eturivin suomalaisten LED-valaisin valmistajien valoja ja kuituprojektoreita vaativaan käyttöön.

Monet tuotteistamme ovat tänä päivänä Bluetooth ohjattavissa ainakin IOS ja Android käyttöjärjestelmillä mm. matkapuhelimien tai tablettien avulla. Sovelluksia voidaan ladata käyttöjärjestelmien omista latauspaikoista.

150306_NETMEN_T6_LED transparent + app_EU01_3 v2
Bluetooth on yksi käytetyimmistä ohjausmuodoista, mitkä voidaan laittaa toimimaan myös ryhmissä.

 

Moduuli-tuotteet ja palvelut

Netmen on talo, mikä ei itse myy led-valaisimia, vaan valmistaa valaisimia alan tunnetuille taloille, myymällä heille erilaisia moduuleja, puolivalmisteita asiakkaidemme valaisimien ohjaukseen tai hallintaan.

Puolivalmisteella voidaan tarkoittaa mm. BT ohjattavaa moduulia, millä hallitaan esim. 4 kertaa 1-10V ohjausta tai vastaavasti muita ohjauksia.

Valmistamme led-ohjaimia, sekä erityisesti saatavissa olevia verkkojännite led-ohjaimia erilaisten valaistustarpeiden käyttöön.

AC-led moduulit lineaariset-ohjaimet